MURARBETEN

Vi utför murarbeten efter era önskemål

PRAKTISKA OCH VACKRA MURAR

I många fall är en trädgård/ gräsmatta ojämn med sluttar. I detta fall går det att jämna ut denna yta med hjälp av en stödmur. Det är inte bara snyggt utan även väldigt praktiskt. Dels för att du vinner tomtyta, ger stöd för din gräsmatta och skapar förutsättningar för bygge med marksten.

En stödmur kan dessutom byggas för att uppfylla mindre syften såsom till exempel ge stöd för en rabatt i din trädgård.
Fristående murar är något man ofta ser nu för tiden istället för ett staket. En fristående mur innebär att båda sidor av muren är synliga till skillnad från en stödmur. Dess funktion kan dessutom vara ett vackert inslag i din trädgård som ger en fin vy från alla dess håll och kanter.

När vi bygger en fristående mur monteras de på olika sätt. Vissa av murarna har en inbyggd låsfunktion som gör att stenarna automatiskt låser fast sig i varandra. Det finns även varianter där stenen limmas ihop eller förankras med hjälp av glasfiberpinnar.

Alla murar står sig bäst med ett ordentligt underarbete. Underarbetet är viktigt för att undvika sättningar och för att hålla muren rak och snygg under hela sin livslängd. Det är därför viktigt för oss att se till att få en jämn och fin grund som muren sedan kan byggas ovanpå.

Murar i alla dess former blir allt vanligare och förekommer idag i de flesta trädgårdar. Har du planer på att bygga en mur i din trädgård? Keramikfokus i Väst har som främsta verksamhetsområden Ale, Kungälv, Stenungsund, Mölndal och Torslanda men åtar oss uppdrag i hela Göteborg med omnejd.

Tveka inte på att Kontakta oss !

Recensioner

Det har varit ett sant nöje att få låta er göra om vårat badrum, inte nog med ett förstklassigt bemötande har ni varit flexibla nog att göra oss nöjda vilket är en utmaning i sig. Noggrannhet, kvalité och just fokus är ledord ni kan bära med stolthet. Vi rekommenderar verkligen Sebastian och gänget, 5 av 5 stjärnor!


Emil, Total badrumsrenovering, Bohus

Fantastiska och kunniga badrumsbyggare ut i minsta detalj. De har gjort ett otroligt arbete med ett gammalt badrum från 70-talet, jag har svårt att föreställa mig att jag kliver in i samma badrum som innan. Jag är mållös och tacksam!! Tänk att få allt man behöver i badrummet och tvättstugan på bara knappa 5 kvadratmeter, det kallas planering och kunskap. LYCKA!!

Bianca, Total badrumsrenovering, Hisingsbacka

Vi är väldigt nöjda med Keramikfokus. Allt sköttes snabbt, proffsigt och med bra kommunikation. Vi fick väldigt god service och vi fick kostnadsfritt till och med hjälp med mer än vad vi kommit överens om, vilket vi är väldigt tacksamma för. Hallen blev väldigt bra och vi är mycket nöjda!


Matilda, Klinkersättning 7 kvm, Nödinge

En snabb återkoppling redan från början som resulterade i ett personligt möte och efter att ha tagit in 3 olika offerter så stod det klart att vi valde dem som kändes bäst, dvs Keramikfokus. Riktigt nöjda med arbetet som sådant som med uppföljning och personlig kontakt. Mycket seriösa så kan starkt rekommendera dem vidare. Mvh Camilla


Camilla, Badrumsbygge, Bohus

Grymt jobb! Smidiga o serviceminded! Vi gav ett riktigt stort och klurigt projekt att reda ut 2 gamla hemmabyggda badrum i ett 1800-tals hus – de gjorde ett kanonjobb!

Jennie, Totalrenovering badrum x2 + tvättstuga

Rekommenderar verkligen Keramikfokus i Väst. Hantverkarna körde på bra, och respekterade våra önskemål om vilka tider som skulle jobbas på. Sebastian är helt fantastisk att samarbeta med. Tydlig, ärlig och punktlig. Vårat badrum blev supersnygt och vi njuter varje dag.


Nicolai, Totalrenovering badrum & tvättstuga, Ytterby Kungälv

Väldigt proffsigt och trevligt bemötande. Arbetade varje dag och var mån om att badrummet blir färdigt snabbt.
Perfekt resultat, vi har inget att anmärka på arbetet eller annat.
Anlita Keramikfokus i Väst så får ni perfekt resultat.

Otto i Bohus.

Otto, Total badrumsrenovering 6 kvm, Bohus Ale

Vi fick vårt kök kaklat av Keramikfokus i Väst och är väldigt nöjda med resultatet. Väldigt fint utfört arbete! Det kändes gjort med yrkesstolthet.
Det har också fungerat oerhört smidigt i kommunikationen och hantverkarna har dykt upp på utsatt tid samt tagit den tiden de planerat.
Överlag en av de bästa hantverksupplevelserna jag varit med om. Kan verkligen rekommendera andra att använda dem!

Erika, Kakelsättning i Mölndal

Keramikfokus renoverade vårt badrum på ca 6 kvm under 2019. Arbetet var professionellt utfört. Vi är otroligt nöjda!

  • Fackamanna mässigt utfört arbete
  • Bra arbetsledning
  • Enkel och tydlig kommunikation
  • Noggrant utfört detaljarbete

Rekommenderar Keramikfokus starkt!

William, Total badrumsrenovering 6 kvm, Hisingsbacka, Göteborg

Ni har gjort ett fantastiskt jobb! Ni har renoverat min badrum och den är fantastisk. Jag rekommenderar Keramikfokus i Väst med högsta betyg 10 av 10. En bra kille som kan sitt jobb, bra kommunikation, lätt att prata, bra service. Lycka till ni är grymma.

Zijada, Total badrumsrenovering, Bohus

Suverän service och kundbemötande! Utför ett helt fantastiskt arbete, effektivt och jättefint!
Rekommenderar verkligen!!

Emma, Total badrumsrenovering 10 kvm, Kungälv

Vi är väldigt nöjda med våra nya badrum. Hantverkarna var väldigt duktiga och noga med att allt skulle bli perfekt.
/ Martin

Martin, Total badrumsrenovering x 2 i Alafors, Ale

Lysande service, snabbt och effektivt!

/ Johan

Johan, Kakel & klinkersättning 16kvm i Lerum

Anlitade Sebastian för en badrumsrenovering. Kunniga och trevliga killar! Det märks direkt att Sebastian är lika mån som jag att det ska bli bra, och jag är väldigt nöjd med hur det blev!

Erik, Total badrumsrenovering, Mölndal

0765 55 55 30

kontakt@keramikfokus.se

Uddevallavägen 9A, 442 30 Kungälv

Våra Tidigare Projekt

Nedan finner du ett urval av bilder från våra tidigare murarbeten. För mer bilder besök vår instagram eller facebook @keramikfokus.