VÅRA TJÄNSTER

Vi utför allt från badrumsrenoveringar till markarbeten

Keramikfokus  har all kunskap och alla förutsättningar som krävs för att ge dig ett toppmodernt badrum enligt era önskemål och visioner. Samtidigt värnar vi om hållbarhetstänket och ser till att bygga in det i våra riktlinjer. Vi samarbetar med rörmokare och elektriker så att alla moment görs enligt regelverken och god standard. Vårt nätverk är stort och innehar bra referenser för att du ska få bästa möjliga service. Certifikat och olika behörigheter är ett krav för att samarbeta med oss.

En badrumsrenovering är ett ganska omfattande projekt och kräver god planering.
Räkna med att en standard badrumsrenovering tar ca 3-4 veckor att genomföra.

Se idén ta form och bli ett färdigt badrum inom kort med Keramikfokus

LÄS MER

Älskar du olika mönster eller färger på kakelplattor eller funderar du på att göra något helt annorlunda genom att ta in sten eller mosaik? Att leka med färg och form i plattor är bland det roligaste som finns. Varför inte göra något helt unikt eller välja ett tema som inte syns någon annanstans? På Keramikfokus i Väst älskar vi utmaningar och att lyssna på era önskemål. Tillsammans väljer vi ut en design för er som gör att varenda en av dina gäster får svårt att ta sig därifrån.

LÄS MER

Murar i alla dess former blir allt vanligare och förekommer idag i de flesta trädgårdar. Har du planer på att bygga en mur i din trädgård?

LÄS MER

Vill du ge din garageuppfart ett lyft? Eller kanske en trevlig gång i trädgården. Oavsett vad du är ute efter så hjälper vi dig med stensättning av alla dess former. Garageuppfarter, entré, gångar, murar, trappor, gatstensättningar, läggning av marksten, mursten och trappsten med mera. Kontakta oss för mer information!

LÄS MER

0765 55 55 30

kontakt@keramikfokus.se

Uddevallavägen 9A, 442 30 Kungälv

Våra Tidigare Projekt

Nedan finner du ett urval av bilder från våra tidigare projekt. Klicka på bilderna för att se dem i större storlek.

murarbeten 3
Badrumsrenovering i Partille, Kungsbacka
plattsättning 2
Badrumsrenovering utförd av Keramikfokus i Väst
Vi utför badrumsrenovering i Partille, Kungsbacka och Kungälv

Samarbetspartners