KERAMIKFOKUS I VÄST

Vi utför badrumsrenovering efter Era önskemål

VILKA ÄR VI?

Hur arbetar vi?

Din badrumsrenovering kommer att ske i flera steg för att ge dig det slutliga och önskade resultatet. Något som är ytterst viktigt är att se till att grundarbetet görs ordentligt. Vi börjar med att demontera all befintlig vvs och el med hjälp av våra duktiga samarbetspartners, därefter river vi ut det befintliga badrummet för att sedan forsla bort detta. Därefter kommer rörmokare & elektriker in igen och drar om vatten, avlopp och el samt förbereder för kundens önskemål om eventuell handdukstork, golvvärme, spotlights etc. Efter det kan vi fortsätta med att bygga upp väggar, golv och tak för att sedan flyt/fallspackla till ett korrekt fall och fuktisolera badrummet med godkänt tätskikt enligt BBV. När grundarbetet är färdigt och badrummet äntligen börjar ta form kan vi påbörja själva plattsättningen och se badrummet ta form efter era materialval! Det som återstår nu är installation av all vvs, el och inredning. Se idén ta form och bli ett färdigt badrum inom kort med Keramikfokus i Väst.

Våra behörigheter

För arbeten med tätskikt under kakel och klinker i våtutrymmen krävs behörighet enligt gällande branschregler. Byggkeramikrådet har kurser som leder till behörighet. Vi har genomgått alla dessa kurser med godkänt resultat. Detta innebär att vi enbart arbetar med godkända system och konstruktioner när vi bygger ditt våtrum. Vi avslutar alltid med att göra en egenkontroll där vi fyller i ett kvalitetsdokument som vi sedan överlåter till er.

Kontakta oss

VD Sebastian Espe

Går ni i renoveringstankar? Låt oss boka in en tid för ett besök då vi kommer ut och kikar på ert projekt tillsammans med er. Låt oss bolla lite idéer och komma fram till en helhetslösning för just ert projekt! Vi är måna om våra kunder och arbetar för att uppfylla era önskemål inom en rimlig tidsram.

Kontakta oss vid frågor eller en kostnadsfri offert!

0765 55 55 30

kontakt@keramikfokus.se

Uddevallavägen 9A, 442 30 Kungälv

Samarbetspartners