Badrumsrenovering

BADRUMSRENOVERING

Vi utför badrumsrenovering efter Era önskemål

RENOVERING OCH OMBYGGNATION AV BADRUM

Varje bostad består av ett ”heligt” rum- Badrummet. Där startar vi dagen och även avslutar den. Vi alla utför våra behov dagligen, vi fixar i ordning oss, vi borstar tänderna, granskar oss själva i spegeln, vissa mediterar i duschen och ibland gör man helt enkelt ett badrumsbesök bara för att koppla bort från omvärlden i ett par minuter. Det är ju trots allt det enda rummet du kan låsa in dig i- utan att bli ifrågasatt. Hur som helst, badrummet är ett rum där vi spenderar mycket tid..

En badrumsrenovering är en stor investering. När vi bygger ett badrum är det därför extra viktigt för oss att vi bygger det precis enligt era krav och önskemål. Det är en självklarhet för oss att man skall trivas med sitt nya badrum, det kommer vi se till att du också kommer att göra.

För att projektet ska flyta på så bra som möjligt är det viktigt att lägga upp en bra planering innan arbetet kan påbörjas. Så fort vi fått den information vi behöver, kan vi sätta igång med arbetet. Finns det ett befintligt badrum så river ut det. Vi samarbetar med auktoriserade VVS företag samt behöriga elektriker. Vi är inte rädda för utmaningar och ser alltid till att arbeta effektivt.

Vi tar inga överpriser, tvärtom så kan vi konkurrera med våra priser. Vi erbjuder även alltid ett fastpris!

Vi arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV) när vi utför badrumsrenovering. Detta innebär att vi enbart använder oss utav godkända system för tätskikt och alltid väljer lämpliga material & konstruktioner. Vi utför badrumsrenoveringar främst Ale kommun, Partille, Mölndal, Kungsbacka, Kungälv och Lerum men vi åtar oss med glädje uppdrag i hela Göteborg och Västra Götalands län.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vänligen beskriv offertförfrågan så detaljerat som möjligt. Vi återkommer med svar inom ett par dagar!

 073 323 94 05

kontakt@keramikfokus.se

Uddevallavägen 9A, 442 30 Kungälv

Våra Tidigare Projekt

Nedan finner du ett urval av bilder från våra tidigare badrumsrenoveringar. Klicka på bilderna för att se dem i större storlek.

Badrumsrenovering i Partille, Kungsbacka
Badrumsrenovering bild 7
Badrumsrenovering bild 8
Badrumsrenovering bild 9
Badrumsrenovering bild 10
Badrumsrenovering bild 11
Badrumsrenovering bild 12
Vi utför badrumsrenovering i Partille, Kungsbacka och Kungälv
Badrumsrenovering bild 13
Badrumsrenovering bild 14
badrumsrenovering 4
badrumsrenovering 1
Badrumsrenovering utförd av Keramikfokus i Väst