Tjänster

VÅRA TJÄNSTER

Vi utför allt från badrumsrenoveringar till markarbeten

Vi arbetar alltid efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV) när vi renoverar badrum. Detta innebär att vi arbetar efter gällande branschregler samt att vi enbart använder oss utav godkända system för tätskikt och alltid väljer lämpliga material & konstruktioner.

LÄS MER

Hur vet man när det är dags för att dränera om? När man har synliga fuktgenomslag på källarväggarna, det luktar unket i källaren, putsen på källarväggarna börjar släppa, när tapeterna bubblar sig, eller när du vet med dig att senaste dränering var för ca 25-50 år sedan. Då är det dags för en omdränering!

LÄS MER

Snyggt kakel eller klinker kan göra ett stort lyft på din fastighet. Vi sätter kakel och klinkers på golv och väggar i hall, kök, badrum och salonger åt både företag och privatpersoner.

LÄS MER

Murar i alla dess former blir allt vanligare och förekommer idag i de flesta trädgårdar. Har du planer på att bygga en mur i din trädgård?

LÄS MER

Vill du ge din garageuppfart ett lyft? Eller kanske en trevlig gång i trädgården. Oavsett vad du är ute efter så hjälper vi dig med stensättning av alla dess former. Garageuppfarter, entré, gångar, murar, trappor, gatstensättningar, läggning av marksten, mursten och trappsten med mera. Kontakta oss för mer information!

LÄS MER

Kontakta oss för upp putsning av fallerande väggar, fasader, golv, murar och trappor av alla dess former.

LÄS MER

 073 323 94 05

kontakt@keramikfokus.se

Uddevallavägen 9A, 442 30 Kungälv

Våra Tidigare Projekt

Nedan finner du ett urval av bilder från våra tidigare projekt. Klicka på bilderna för att se dem i större storlek.

murarbeten 3
Badrumsrenovering i Partille, Kungsbacka
plattsättning 2
Badrumsrenovering utförd av Keramikfokus i Väst
Vi utför badrumsrenovering i Partille, Kungsbacka och Kungälv

Samarbetspartners